Nye folk i Norad

Her er de siste ansettelsene i Norad. Ingvild Bergskaug er blant de nye.

Vegard Pedersen

Pedersen jobbet i Norad i perioden 2006 – 2008 som rådgiver og har etter det vært på ambassaden i Kampala og som konsulent i Redd Barna. Han er nå tilbake i Norad som seniorrådgiver i ØKS, Olje for Utvikling. Han startet 18.3.13.

Grant Dansie

Dansie startet som rådgiver i HUF og Seksjon for utdanning i et seks måneders engasjement den 2.4.13. Han har tidligere vært bistandsrådgiver for Atlas-alliansen og har en MSc i fred- og konfliktstudier.


Austen Davis

Davis startet som seniorrådgiver i HUF og Seksjon for helse den 8.4.13. Han kommer fra Flyktninghjelpen.


Ingvild Bergskaug

Bergskaug startet som seniorrådgiver i ØKS og Olje for utvikling den 8.4.13. Hun er utdannet siviløkonom og har tidligere arbeidet i Finansdepartementet og ved Statsministerens kontor.

Marianne Monclair

Monclair startet som seniorrådgiver i HUF og Seksjon for helse den 15.4.13. Hun har lenge jobbet på internasjonal avdeling i Røde Kors med faglig rådgivning til bilaterale og multilaterale helseprogram.


Frida Linnea Skjæraasen

Skjæraasen begynte 15.4.13 i SIVSA og Seksjon for utviklingsinitiativ på et seks måneders engasjement som førstekonsulent. Hun har en mastergrad i statsvitenskap og har tidligere jobbet på den irakiske ambassade i Oslo.

Powered by Labrador CMS